Nyheter

Hjem / Nyheter

Kotryna Kaidžiūtė - den glødende ambassadøren til Tiveta Renhold AS

Kotryna Kaidžiūtė - den glødende ambassadøren til Tiveta Renhold AS

03.04.2024

Kotryna Kaidžiūtė brast inn i den allerede dynamiske verdenen til Tiveta Renhold AS som en virvelvind, og brakte med seg en cocktail av motivasjon og energi som hun fortsatt nyter den dag i dag.

Den driftige kvinnen brukte ikke lang tid på å føle seg som en fisk i vannet i selskapets aktiviteter, og resultatene av hennes arbeid på relativt kort tid snakker for seg selv.

Kotryna har prøvd seg i ulike aktiviteter i livet, men å lede slike viktige prosesser i et selskap som tilbyr rengjøringstjenester har blitt en ny opplevelse.

I et aktivt og pulserende miljø, er det nødvendig med en ekte leder som kan føle prosessen, forstå menneskelige relasjoner, vite hvordan bedriftsmarkedet fungerer.

Det ser ut til at Kotryna ikke bare har alt dette, men mye mer.

Dette er langt fra toppen av hennes muligheter.

Og viktigst av alt, hun undervurderer ikke sine prestasjoner, men forblir beskjeden og full av konsentrasjon.

For din glede, her er et intervju med stjernen i Tiveta Renhold AS selv.

Når og under hvilke omstendigheter kom Tiveta Renhold AS inn i livet ditt?
Tiveta Renhold AS var helt uplanlagt og kom inn i livet mitt for mindre enn et år siden. Som de fleste ting i livet, kommer de når minst forventet. Administrerende direktør, Vilius Raudonis, inviterte meg til et intervju, der vi bestemte oss for at jeg kunne prøve meg i denne nye bransjen.

Hva er dine offisielle plikter, og hva er du ansvarlig for i selskapet?
Som min nærmeste leder Vilius ville sagt: «Jeg kan skape min egen arbeidsplass». Det er mye frihet i denne jobben når jeg kan ta mine egne beslutninger, men selvfølgelig må jeg ta ansvar for mine valg fordi beslutningene ikke alltid er riktige. Mer detaljert inkluderer ansvaret mitt å koordinere prosjekter, fordele arbeidskraft og gi alle svarene knyttet til prosjekter og deres implementeringsarbeid, samt kontorarbeid som å utarbeide prosjektdokumentasjon, føre ansattes arbeidstid og utarbeide fakturaer.

Hvordan taklet du tilbudet om å ta en slik ansvarlig stilling i selskapet?
Jeg skal ikke legge skjul på at det var litt angst i begynnelsen, men jeg tok det som et steg ut av komfortsonen, og det er fortsatt utfordringer fordi jeg er i et nytt felt.

Har du hatt en lignende opplevelse tidligere, og hva begeistrer deg mest med denne stillingen?
Jeg har aldri hatt ledererfaring, så kanskje det var derfor jeg takket ja til et slikt tilbud; Å prøve meg på et helt nytt felt var interessant. Det som fascinerer meg mest er selve arbeidsprosessen, ikke resultatet. Det er alltid interessant å være involvert i utviklingen av prosjektet og å observere resultatet.

Hva er dine styrker og svakheter som leder?
Mine sterkeste egenskaper er min raske reaksjon på situasjoner og min evne til å kontrollere dem, samt min evne til å takle stress, noe det er ganske mye av hver dag. Mitt svakeste punkt er mitt ønske om å være overalt samtidig og ha full kontroll, noe som dessverre er umulig. Likevel prøver jeg å løse denne utfordringen med hjelp og tillit fra teamet mitt.

Introduser oss for teamet ditt. Er du fornøyd med det? Hvilken prosentandel råder mellom kjønnene? Generelt, hva skal en ansatt av høy kvalitet være i henhold til Kotrynas' vurderingsskala?
Jenter gjør hovedsakelig rengjøringsarbeid, da de er de mest forsiktige og flittige. Vi tildeler hovedrengjøringsarbeidet til jentene. Det mannlige kjønn er i mindretall. Gutta jobber med rengjøring av fasader, med hjelpearbeid på byggeplassen, kjøring av maskiner og i heiser når det kreves spesielle kurs og bedre fysisk form.

Hvilke typer prosjekter har dere dere? Hva gjør dere egentlig der? Vennligst utdyp.
De fleste av våre renholdsarbeider er for byggebransjen. Vårt firma leies inn av kunder som Ø.M.F, Bundebygg, Hent, Betonmast og andre kjente entreprenører i hele Skandinavia. Arbeidet starter fra å opprettholde orden på byggeplassen under hele prosjektet til ferdigstillelse av rengjøring og prosjektoverlevering ved å godkjenne all fullstendig dokumentasjon som kreves av klienten; Det finnes unntak når dokumentasjon ikke er obligatorisk.

Hvor viktig er det for din bedrift å holde tritt med dagens teknologi, og holder du tritt med den? Så langt selskapets økonomi og evner tillater det, prøver vi å holde tritt med og tilby kunden et bredest mulig spekter av rengjøringsarbeid. Vi er utstyrt med den nyeste rengjøringsutstyrsteknologien og kan tilby forskjellige vaskemaskiner, som gir bedre og raskere resultater. Ved behov eller ved spesielle kundeønsker, kan vi også kjøpe spesifikt utstyr (for eksempel et vindusvasksystem), for å forsøke å tilfredsstille kunden.

Hvor mange prosjekter betjener dere for øyeblikket, og hvor mange ansatte har dere?
Vi har i dag 30 ansatte. Antall prosjekter varierer sterkt; Det kan være noen store prosjekter eller mange små prosjekter pluss ulike tilleggsarbeider, og behovet endres daglig i henhold til kundens bestillinger. Som med enhver privat virksomhet er det svingninger, fra høy arbeidsbelastning til lavere arbeidsbelastning, påvirket av ulike faktorer, for eksempel den generelle økonomiske situasjonen i Skandinavia, konkurranse, serviceprisforhold eller til og med firmanavnbevissthet. Tiveta Renhold AS er fortsatt relativt ung, men har oppnådd mye sammenlignet med andre renholdsbedrifter av sitt kaliber i hele Norge.

Fortell oss om din typiske dag. Starter du den med kaffe eller te? Hva blir det neste, og når slutter den?
Jeg starter med den første samtalen fra kunder eller teamkollegene mine før 07:00 (smilende). Det varierer mye; Det avhenger av travelheten i arbeidsplanen, antall personer i prosjektene, eller til og med sesongen. Før ferien og sommeren er vanligvis roligere, selv om det finnes unntak. I en jobb som dette må jeg være tilgjengelig praktisk talt hele tiden, uavhengig av ukedag, fordi ulike spørsmål oppstår når som helst.

Hva er grunnreglene du følger i denne rollen? Hva er den gyldne formelen?
Jeg ville ikke være i stand til å skille ut en slik spesifikk formel ennå. Kanskje det er for tidlig siden jeg bare har vært i denne stillingen i ca et halvt år, men selvfølgelig har jeg noen regler: rekkefølge av arbeid og planlegging så langt frem som mulig, kontroll, rask respons og kommunikasjon med teamet og kundene, og maksimal profesjonalitet og oppmerksomhet.

Hvilke nye ting lærte du om deg selv da du begynte å jobbe i denne stillingen i Tiveta Renhold AS? Tross alt er det ikke sjelden at nye utfordringer belønner mennesker med nye funn.
Jeg trodde aldri jeg kunne gjøre lederarbeid, så det var en ny oppdagelse, men jeg antar at tiden vil vise om det var vellykket.

Hvordan takler du stress på jobben? Har du noen hemmelig oppskrift?
Jeg aksepterer dette som en naturlig prosess, en av de uunngåelige delene av jobben. Jeg tror det er et visst nivå av stress i enhver jobb, som kan reduseres, som jeg nevnte, ved å ha kontroll og rask respons. Jeg kan kanskje dele oppskriften på å bekjempe stress i fremtiden; Jeg er lærer fortsatt og leter etter den oppskriften selv, hvis den enda eksisterer.

Hva er de nåværende trendene i Oslo-markedet som påvirker din sektor? Har du mange bestillinger i fremtiden? Møter du mye konkurranse? Hva skiller Tiveta Renhold AS fra andre?
Slike spesifikke trender er noe vanskelig å oppfatte. Tross alt er dette et rengjøringsfirma som kan tilpasse seg så mye som mulig til kundenes ønsker og bestillinger, slik at kundene vanligvis dikterer trender. Konkurransen er som nevnt høy, men jeg synes vi klarer oss ganske bra i hele Oslo-regionen. Tiveta Renhold AS utmerker seg ved at vi kan tilby utmerket kvalitet på arbeidet (dette kan bevises ved tilbakemeldinger og anbefalinger), et bredt spekter av utført arbeid, et fleksibelt profesjonelt og erfarent team, rask arbeidskoordinering så klienten aldri trenger å vente lenge på å motta tjenester. Vi er klare praktisk talt alltid.

Hva motiverer deg mest på jobb og i ditt personlige liv?
Arbeidsprosessen motiverer på jobb, og klarer du å få et lønnsomt resultat, motiveres du til å ta fatt på nytt arbeid med enda større ambisjoner. I mitt personlige liv er min største motivasjon sønnen min.

Hva gjør du på fritiden? Hva er dine største hobbyer?
Når du bor i Norge, dikteres fritiden av årstiden, vinteren av vintersport som ski. I den varme årstiden - reiser, sykling eller mer aktiv aktivitet der jeg inkluderer sønnen min.

Hvor ser du deg selv om fem år? Vil du gjøre det samme?
Jeg har ikke laget en 5-årig visjon ennå, men kanskje jeg ikke burde; Tross alt kommer alle de beste beslutningene og visjonene i livet når du minst venter dem. Jeg prøver å ikke tvinge meg inn i rammeverket av en femårsplan og gjøre det jeg kan best i dag.

Har du et livsmotto?
Det har jeg ikke, og jeg følger ikke noen av livsmottoprinsippene.

Hvilke råd vil du gi til folk som leser dette intervjuet akkurat nå og drømmer om en stilling som ligner din? Hvor skal de begynne, og hvordan skal de sette sammen puslespillet om denne drømmen?
Hvert puslespill er veldig individuelt, så det er vanskelig å gi spesifikke retningslinjer. Likevel vil jeg anbefale at hvis du vil prøve deg selv i en slik stilling, kan du alltids gjøre det og se om du er på rett vei. I så fall, prøv å gjøre maksimal innsats for å få best mulig resultat; Hvis ikke, fortvil ikke og fortsett å lete. Puslespillet er interessant fordi du aldri vet om du er den rette brikken som selskapet trenger.

Hva ønsker du for fansen vår?
Våre fans er sannsynligvis våre kunder, så jeg ønsker dem så mange vellykkede og lønnsomme prosjekter som mulig, og jeg håper vi kan jobbe sammen. For alle andre som leser disse tankene mine, ønsker jeg de bare en god og produktiv tid på jobben fordi vi bruker mer enn halvparten av vår dyrebare tid på jobben. La det være så hyggelig og meningsfylt som mulig.

Kontakt oss

Hvis du er på utkikk etter rengjøringstjenester, er du på rett sted.

 

+47 459 79 309

post@tivetarenhold.no

This website uses cookies

This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Cookie Policy.
I agree
Read more